Ernæringsrådet i media

Erik Arnesen, medlem av Nasjonalt råd for ernæring og helsefaglig rådgiver i Landsforeningen for hjerte- og lungesyke uttaler seg i dag i Aftenposten om skjulte saltkilder i maten: Mange søte kjeks og muffins inneholder mye salt.  Det kan være krevende for forbrukeren å redusere saltinntaket – særlig når saltinnholdet ikke er merket. salt-shaker-188532_960_720

Les også rapporten om salt Ernæringsrådet utarbeidet våren 2015.

Og om Saltpartnerskapet hvor norske myndigheter samarbeider med organisasjoner og næringsliv for å gradvis redusere  innholdet av salt i maten.

2 kommentarer til “Ernæringsrådet i media

    1. Hei, poenget i artikkelen var skjulte kilder til salt. For å kunne redusere inntaket av salt må man vite hvilke matvarer som bidrar til saltinntaket, og da vil det komme som en overraskelse for mange at f eks søte kjeks kan inneholde så mye salt.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *