Ekspertmøte om bærekraftige kostråd

Nasjonalt råd for ernæring har nedsatt en arbeidsgruppe som skal utarbeide kostråd som sier noe om hva slags kosthold som er mest bærekraftig. Dette er i tråd med ernæringsrådets strategiske plan.

globeI den forbindelse var ernæringsrådet medarrangør av et ekspertmøte om bærekraftig kosthold i samarbeid med Forbrukerrådet og Samfunnsernæringsstudiet ved Høgskolen i Oslo og Akershus. Hovedtemaet for møtet var kjøttforbruk. En rekke eksperter på ulike temaer som kjøtt- og matproduksjon, kosthold og ernæring, forbrukerperspektiver og bærekraft var samlet. Flere eksperter holdt gode innlegg, og det var gruppediskusjoner.

Nina_Ekspertmøtet
Nina Øverby forteller hvordan ernæringsrådets arbeidsgruppe jobber med bærekraftige kostråd.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *